۷ راه برای غلبه بر ترس از شکست

۷ راه برای غلبه بر ترس از شکست
چکیده این مطلب : انتشار : ۲۳ , مهر , ۱۴۰۲ ۱ نظر ۶۲۰ بازدید زمان مطالعه ۱۶ دقیقه پادکست به زودی

چه در محل کار باشد چه در زندگی، طبیعی است که نگران این باشیم که آیا همه چیز درست می شود یا خیر. اما در واقع، طبق نظرسنجی که روی بیش از ۱۰۰۰ نفر انجام شد، مردم بیشتر از اینکه از عنکبوت ها، تنها ماندن در خانه و حتی ارواح می ترسند از شکست خوردن می ترسند.

 

۷ راه برای غلبه بر ترس از شکست

وقتی روی پروژه ای تلاش می کنید، و به افراد زیادی در مورد آن صحبت میکنید و شب ها بی خوابی می کشید و در تلاش هستید مسیر موفقیت را سپری کنید، شکست می تواند کوبنده باشد. اما اگر دائماً از نتیجه منفی می ترسید، نمی توانید به هدف خود برسید.

 

ممکن است شغل رویایی خود را از لیست اهداف خود خط بزنید چون با وجود شکست، تلاش بی معنی خواهد بود. ممکن است به یک رابطه امیدوارکننده پایان دهید زیرا اگر رابطه به خوبی پیش نرود از درد پس از جدایی می ترسید. در هر دوی این موارد، با ایجاد یک نتیجه بد می تواند شما را از دنبال کردن اهدافتان باز دارد.

 

چه در محل کار باشد چه در زندگی، طبیعی است که نگران این باشیم که آیا همه چیز درست می شود یا خیر. اما در واقع، طبق نظرسنجی که روی بیش از ۱۰۰۰ نفر انجام شد، مردم بیشتر از اینکه از عنکبوت ها، تنها ماندن در خانه و حتی ارواح می ترسند از شکست خوردن می ترسند.

 

اما اگر به ترس اجازه دهید به شما غلبه کند می تواند شما را ناتوان کند. مهم است که مراقب ترس‌های خود باشید تا تأثیر منفی بر زندگی شما نداشته باشند.

 

در ادامه روش هایی وجود دارد که به شما کمک میکند بر ترس از شکست غلبه کنید.

 

ترس از شکست

 

کنار آمدن با ترس از شکست

ترس از شکست که از نظر بالینی به عنوان آتیچی فوبیا شناخته می شود، بسیار ناامید کننده است. ترس از طریق رفتارهای ناخودآگاه و الگوهای فکری که برای شما نامرئی است، ظاهر می شود.

 

ترس برای پیچیده تر کردن همه چیز، شروع به پیشگویی میکند به عبارت دیگر شما آنقدر از شکست می ترسید که خود ترس تبدیل به نتیجه نهایی می شود. ترس با منفی گرایی به اعتماد به نفس شما آسیب می زند و باعث افزایش شک به خود می شود.

 

و در نهایت هنگامی که به ناچار و از روی ترس کوتاهی می کنید، خود را توجیه می کنید که ترس شما معتبر است.

 

بیایید از یک مصاحبه شغلی به عنوان مثال استفاده کنیم. اگر به دلیل ترس از شکست، زحمت حضور در مصاحبه را ندارید، اطمینان داشته باشید که هرگز در مصاحبه موفق نخواهید بود. سپس با متقاعد کردن خودتان می گویید که لیاقت موفقیت را نداشتید یا نمی‌توانستید در مصاحبه موفق شوید.

ترس از شکست

 

و این چرخه ادامه دارد.

کلید شکستن این الگو، شناخت رفتارهای شماست. ببینید کدام یک از موارد زیر با شما همخوانی دارند:

 

  • بی میلی برای امتحان کردن چیزهای جدید. اگر از شکست می ترسید، پروژه های چالش برانگیز یا تلاش های دیگر برای شما ارزشی ندارند.

 

  • خود تخریبی. دنبال کردن اهداف خود را به تعویق می اندازید یا در اثر پیشرفت احساس اضطراب می کنید.

 

  • عزت نفس و اعتماد به نفس پایین و شک به خود. شما باور ندارید که می توانید به اهداف خود برسید، بنابراین حتی تلاش هم نمی کنید. دیدن افراد موفق در رسانه‌های اجتماعی شما را پر از ترس می‌کند، زیرا هرگز به آنچه که دارند نخواهید رسید.

 

  • کمال گرایی. به خود میگویید اگر نمی توانید آن را به طور کامل و عالی انجام دهید، چرا زحمت بکشید؟ شما فقط در صورتی حاضرید تلاش کنید که مطمئن باشید می توانید استانداردهای بالای خود را برآورده کنید.

  • وقتی با چالشی مواجه می شوید، افکار منفی سرتان پر از خودگویی های منفی می کند.

 

اگر هر یک از این جملات در مورد شما صدق میکند، برای ایجاد برخی تغییرات دیر نیست. اما گفتن این کار آسان تر از انجام دادن آن است.

 

اعتراف به ترس می تواند به خودی خود ترسناک باشد. زیرا اضطراب به قدری برای شما آشنا است که تیکه کردن به آن احساس امنیت بیشتری نسبت به از بین بردن آن به شما می دهد. ترس می تواند اغلب نشانه‌ای از شرم، افسردگی، اضطراب یا اعتماد به نفس پایین باشد – که مقابله با همه آنها دشوار است. اگر برای پیمایش این شرایط به کمک نیاز دارید، ارزش آن را دارد که با یک متخصص و روانشناس صحبت کنید.

 

با این حال، در موارد خفیف تر، یادگیری برنامه ریزی مجدد افکار می تواند کمک کننده باشد. قدرت مثبت اندیشی را دست کم نگیرید.

 

با پرسیدن این ۴ سوال از خود شروع کنید:

دفعه بعد که احساس ترس کردید، یک نفس عمیق بکشید و افکار خود را در یک دفترچه یادداشت بنویسید. می‌توانید از این سؤالات برای ایجاد افکار متفاوت استفاده کنید:

 

  1. واقعا از چی میترسم؟ نوشتن ترس‌هایتان باعث می‌شود که کمتر احساس ترس کنید. زیرا مشکلات در مقیاس بسیار کوچکتر به نظر می رسند.

  2. من برای چه کسی میجنگم؟ گاهی اوقات ترس شما را از کمک به افرادی که به آنها اهمیت می دهید باز می دارد. یادآوری این موضوع می تواند فشار لازم برای غلبه بر ترس را به شما بدهد.

  3. بدترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟ بدترین سناریو ممکن است آنقدرها هم که فکر می کنید بد نباشد. در بسیاری از موارد، شکست تغییرات زیادی در وضعیت فعلی شما ایجاد نمی کند، بنابراین چه چیزی دیگری می توانید از دست بدهید؟

  4. اگر موفق شوم چه؟ به این فکر کنید که اگر ادامه دهید چگونه زندگی شما بهبود می یابد. به خاطر داشته باشید که چرا از ابتدا وارد این کار شدید.

 

بررسی پاسخ‌هایتان می‌تواند به شما کمک کند ترس‌ها، الگوهای فکری و باورهای محدودکننده‌ای را که قبلاً از آنها آگاه نبودید، شناسایی کنید. همچنین می تواند باعث شود کمتر احساس غمگینی کنید و به شما این امکان را می دهد که ترس های خود را به طور عینی بررسی کنید و یک مسیر عملی و دقیق را برنامه ریزی کنید.

 

چگونه بر ترس از شکست غلبه کنیم: ۷ نکته

شناسایی ترس های خود یک چیز است. غلبه بر آنها چیز دیگری است. در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما کمک میکند ترس خود را از بین ببرید:

 

  1. بپذیرید که شکست طبیعی است – و می تواند چیز خوبی باشد

دلیلی وجود دارد که چرا عبارت ” شکست ” در سال های اخیر محبوبیت پیدا کرده است. رهبران کسب و کار می دانند که پذیرش شکست بخشی از دستیابی به موفقیت است. هر اشتباهی پله ای برای رسیدن به یک هدف بزرگتر است.

 

هیچکس با قصد شکست کسب و کاری راه نمی اندازد. اما، اگر اوضاع به سمت خوب پیش نرود، شکست بهتر است سریع اتفاق بیفتد. هر چه زودتر تمام شود، زودتر می توانید از اشتباهات خود درس بگیرید و ادامه دهید.

 

  1. یک ذهنیت مبتدی را اتخاذ کنید

 

برای هر چیزی اولین باری وجود دارد ، در برخورد با چالش های جدید با پذیرش مبتدی بودن به جای ترس با کنجکاوی و تفکر مثبت پیش بروید. به هر موقعیتی به عنوان یک تجربه یادگیری نگاه کنید و به درک کنید که سریعا حرفه ای نمی شوید. حتی مایکل جردن قبل از تبدیل شدن ورزشکار موفق مبتدی بوده است.

 

اگر یک کمال گرا هستید، احتمالاً می خواهید در اولین تلاش خود موفق شوید و این یک انتظار غیر واقعی است. قطعا با موانعی روبرو خواهید شد و این اشکالی ندارد. دو گام کوچک به جلو و یک گام به عقب هنوز مثبت است.

 

  1. با کسی که به او اعتماد دارید صحبت کنید

وقتی دچار سردرگمی شده اید، صحبت کردن با فردی که به او اعتماد دارید می تواند به روشن شدن وضعیت شما کمک کند – حال این شخص میتواند یک دوست، مربی، عضو خانواده یا درمانگر باشد. ترس های خود را به آنها بگویید و به نظرات آنها گوش دهید. آنها می توانند نحوه دید شما را تغییر دهند.

 

  1. گزینه های بیشتری به خود بدهید

وقتی در مورد موقعیتی نگران هستید، تمرکز روی یک پیامد منفی احتمالی آسان است. اما تا زمانی که آن را پشت سر نگذارید، نمی دانید داستان چگونه به پایان می رسد. شما نمی توانید آینده را پیش بینی کنید. بنابراین این احتمال را در نظر بگیرید که همه چیز بهتر از آنچه فکر می کنید پیش می رود.

از مهارت های تجسم کردن برای تصور چند پایان ممکن استفاده کنید. این پروژه جدید ممکن است به ارتباطات صنعتی جدید، رابطه عمیق تر با رئیس و تیم شما یا دانش بیشتر در مورد رشته شما منجر شود. تا زمانی که همه چیز گفته شود و انجام شود، هر چیزی ممکن است.

 

  1. هزینه تلاش نکردن را به خاطر بسپارید

به قول وین گرتزکی، اسطوره هاکی، “شما ۱۰۰% شوت هایی را که نمی زنید از دست می دهید.”

 

زندگی در ترس هزینه دارد. اگر هرگز چیزی را امتحان نکنید، باعث می شود برخی از فرصت های بزرگ زندگی را از دست بدهید. به یاد داشته باشید که تلاش و شکست اغلب بهتر از تلاش نکردن است.

 

  1. در حالت پذیرش باشید

اگر چیزی را امتحان کردید و آن چیزی که انتظار داشتید نشد، مجاز به ایجاد تغییرات هستید. می توانید شغلی را که دیگر دوست ندارید رها کنید، در مواقعی که خسته شدید درخواست کمک کنید یا اگر نیاز به استراحت دارید مهلت انجام کار خود را تمدید کنید. تا زمانی که مایل به پذیرش باشید، هرگز در یک تصمیم گیر نمی کنید.

 

  1. بترسید، اما به هر حال این کار را انجام دهید

ترس شما ممکن است هرگز از بین نرود، و این اشکالی ندارد. این بدان معنا نیست که شما باید به آن اجازه دهید شما را کنترل کند. شجاعت به معنای پیشرفت بدون ترس نیست بلکه شجاعت به معنای انجام آن با وجود ترس است. شجاع باشید و از آنچه می توانید به دست آورید شگفت زده خواهید شد.

پذیرش کلید موفقیت است

هیچ کس دوست ندارد اشتباه کند. در بهترین حالت، شکست شرم آور هستند. در بدترین حالت، شکست بر اعضای تیم یا عزیزان شما تأثیر می گذارند. اما شکست اجتناب ناپذیر است شما می توانید کمال را دنبال کنید، اما اشتباه کردن یعنی انسان بودن. لحظه‌ای که از اشتباه کردن دست می‌کشید، یعنی زمانی است که دیگر در زندگی و حرفه‌تان رشد نمی‌کنید.

 

البته هر خطری ارزش انجام دادن ندارد – شما نمی خواهید وارد موقعیتی شوید که باعث آسیب روحی یا جسمی شود. اما بسیاری از فرصت های زندگی شامل یک چالش سالم و باعث پیشرفت است.

 

اینکه بیاموزیم چگونگی بر ترس از شکست غلبه کنیم ، گفتن آن آسان تر از انجام دادن آن است. اما معتقد باشید که می توانید آن را انجام دهید و از دیدن پیشرفت خود هیجان زده می شوید.


منبع:https://www.betterup.com/blog/how-to-overcome-fear-of-failure

  1. ۰

    بسیار عالی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید




سلام جناب علیخانی و تیم زحمتکشتان سپاسگزارم بخاطر اینکه این توانایی و انگیزه را داشتی برای اول خودت که به موفقیت رسیدی و بعد ترویج ان در ایران به یاری خدا این سایت در مسیرم قرار گرفت و ۲ محصول سفارش دادم که همون روز اول اولین نتیجه رویت شد به حول و قوه الهی حتما در اینده نزدیک از نتایج خواهم گفت برای کاربران سایت که میشود .بازهم سپاسگذارم و امیدوارم در این مسیر موفق باشید

این مطلب را به اشتراک بگذارید



امتیاز شما به این مطلب

train-your-brain.jpg


جست و جو

برای جست و جو کلمه مورد نظر را وارد کنید.

پیام های سیستم

طرز فکر خود را تغییر دهید تا میلیونر شوید (توصیه قدرتمند برای داشتن زندگی رویایی)

تغییر طرز فکر برای تبدیل شدن به یک میلیونر سفری است که نیازمند تلاش و فداکاری مداوم است. با اجرای این تغییرات ذهنی قدرتمند و همراه کردن آنها با اقدامات استراتژیک، به خوبی در راه خلق ثروتی که می خواهید خواهید بود.
به یاد داشته باشید، میلیونر شدن با این باور که میتوانید میلیونر شوید شروع می شود. از همین امروز شروع کنید و ببینید که چگونه واقعیت مالی شما با طرز فکر میلیونر شما تغییر می کند.

طور به جمع میلیونرها بپیوندید ؟ این سوالی است که خیلی از افراد از خود می پرسند؟

چطور به جمع میلیونرها بپیوندید ؟ این سوالی است که خیلی از افراد از خود می پرسند؟

جورج کامل، یکی از مجریان برنامه «نمایش رمزی»، یک ویدیوی درباره افزایش تعداد میلیونرها منتشر کرده است. به گفته کامل، این جهش بواسطه جهش بزرگ در بازار سهام در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ است که در آن مارکت S&P 500 بزرگترین افت سالانه خود را که از سال ۲۰۰۸ ثبت کرده بود ، تقویت شده است.

۸+۸+۸ قانون موفقیت

همیشه گفتن راحتر از انجام دادن است. کار، خانواده، سلامتی و اهداف شخصی ما با هم رقابت می کنند. یافتن هماهنگی بین این اولویت ها یک چالش همیشگی است.

به همین دلیل است که قانون ساده و در عین حال موثر ۸+۸+۸ زندگی هزاران نفر را متحول کرده است. اختصاص ۸ ساعت به کار، وقت شخصی و استراحت باعث می شود تا انگیزه و موفقیت پایدارتر قابل دستیابی باشد. اجرای این قانون مستلزم تغییر در طرز فکر، تاکتیک های عملی برای هر حوزه زندگی و سازگاری با سبک زندگی شما است. بازدهی در سلامت روان، بهره وری، و تحقق بلندمدت آن را تبدیل به یک تغییر بازی ارزش کاوش می کند. در ادامه بخوانید تا بدانید چگونه قانون ۸+۸+۸ می‌تواند باعث بهبود پایدار زندگی شما شود.

۷ راه برای غلبه بر ترس از شکست

راه برای غلبه بر ترس از شکست

وقتی روی پروژه ای تلاش می کنید، و به افراد زیادی در مورد آن صحبت میکنید و شب ها بی خوابی می کشید و در تلاش هستید مسیر موفقیت را سپری کنید، شکست می تواند کوبنده باشد. اما اگر دائماً از نتیجه منفی می ترسید، نمی توانید به هدف خود برسید.

ممکن است شغل رویایی خود را از لیست اهداف خود خط بزنید چون با وجود شکست، تلاش بی معنی خواهد بود. ممکن است به یک رابطه امیدوارکننده پایان دهید زیرا اگر رابطه به خوبی پیش نرود از درد پس از جدایی می ترسید. در هر دوی این موارد، با ایجاد یک نتیجه بد می تواند شما را از دنبال کردن اهدافتان باز دارد.

چه در محل کار باشد چه در زندگی، طبیعی است که نگران این باشیم که آیا همه چیز درست می شود یا خیر. اما در واقع، طبق نظرسنجی که روی بیش از ۱۰۰۰ نفر انجام شد، مردم بیشتر از اینکه از عنکبوت ها، تنها ماندن در خانه و حتی ارواح می ترسند از شکست خوردن می ترسند.

اما اگر به ترس اجازه دهید به شما غلبه کند می تواند شما را ناتوان کند. مهم است که مراقب ترس‌های خود باشید تا تأثیر منفی بر زندگی شما نداشته باشند.

در ادامه روش هایی وجود دارد که به شما کمک میکند بر ترس از شکست غلبه کنید.

بهترین عبارت های تاکیدی برگفته از کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول شین

فلورانس اسکاول شین (انگلیسی: Florence Scovel Shinn؛ ۲۴ سپتامبر ۱۸۷۱–۱۷ اکتبر ۱۹۴۰) هنرمند اهل ایالات متحده آمریکا بود که در سال‌های میانی عمر خود تبدیل به یک معلم مذهبی تفکر نوین و نویسندهٔ متافیزیک شد. در محیط‌های تفکر نوین، شین به خاطر کتاب اولیه‌اش «بازی زندگی و چگونگی بازی کردن آن» (۱۹۲۵) شناخته می‌شود.

فلورانس اسکاول شین فلسفه خود را به این صورت بیان می‌کند:نیروهای نامرئی همواره برای انسان کار می‌کنند که همیشه خودش رشته‌ها را می‌کشد، اگرچه انسان از این موضوع آگاه نیست. اما به دلیل قدرت ارتعاش کلمات، هر چه انسان بیان می‌کند، شروع به جذب آن می‌کند.— بازی زندگی، فلورنس اسکوول شین

اپدیت مقاله: چگونه ذهنیت افراد ثروتمند را داشته کنیم ؟

افراد ثروتمندان از نظر عادت با بقیه افراد جامعه چه تفاوت هایی دارند؟ پس از مطالعه ۲۳۳ فرد ثروتمند و ۱۲۸ فرد فقیر به مدت پنج سال، توماس کورلی، حسابدار و برنامه ریز مالی، عادات موفقیت روزانه افراد ثروتمند را در کتاب خود به نام عادات ثروتمندان: عادت های روزانه افراد ثروتمند و موفق کشف کرد. از ۲۳۳ میلیونر، ۱۷۷ نفر خودساخته بودند و ۵۶ نفر از آنها پول خود را به ارث برده بودند.

برنده شدن در قرعه کشی

تأکیدات آلبوم ذهن خوداگاه و ناخودآگاه شما را با هم هماهنگ میکند و توانایی تجسم شما را برای برنده شدن افزایش میدهد .با این آلبوم ذهن شما کاملا با هدف برنده شدن هماهنگ خواهد شد و عمیقا برای پیروز شدن در قرعه کشی اعتقاد پیدا خواهید کرد.

انتشار مقاله: چگونه در شرایط سخت به خدا اعتماد کنیم؟

اعتماد به معنای باور قابل اطمینان به، حقیقت، توانایی یا قدرتی بالاتر از قدرت خودمان است. بنابراین، وقتی صحبت از اعتماد به خدا می شود، به معنای ایمان به قابل اطمینان به، کلام او، توانایی و قدرت او است. کتاب مقدس می گوید که خدا نمی تواند دروغ بگوید. او همیشه به وعده هایش عمل می کند و اینکه او شما را دوست دارد و خیری برای شما در نظر گرفته است. توکل به او به این معناست که آنچه را که او در مورد خودش، درباره جهان و درباره شما می گوید، درست است.

آپدیت مقاله: چطور قانون مقاومت را شکست دهیم؟

آیا وقتی سعی می کنید خواسته های خود را آشکار کنید و هیچ اتفاقی نمی افتد احساس ناامیدی می کنید؟

به نظر می رسد که یک نیروی نامرئی و بیرونی وجود دارد که به ما فشار می آورد و خواسته های ما را از ما دور میکند، اما در واقع مقاومت از درون می آید.

برای از بین بردن مقاومت ها، باید به درون نگاه کنید تا بفهمید چرا مانع رسیدن به خواسته های خود می شوید. شما باید با تغییر باورهای قدیمی مخرب و رها کردن وابستگی به نتیجه، قدرت خود را پس بگیرید. سپس با انجام اقدامات الهام‌آمیز و یافتن شواهد از قبلاً نشان داده شده اقدام کنید.

انتشار محصول : مراقبه نور

آیا در زندگی خود مشکلات جسمی دارید و احتمال می دهید به دلیل انسداد انرژی باشد؟

آیا بدون اینکه بفهمید چرا به سمت احساسات و واکنش های منفی گرایش دارید ؟

آیا می خواهید از نظر جسمی و عاطفی سالم و متعادل باشید، و روابط عالی با دوستان خود ایجاد کنید؟

اگر اینطور است از این مراقبه قدرتمند برای بازگرداندن تعادل به بدن، ذهن و روح خود استفاده کنید – هر ۷ مرکز چاکراها را باز ، درمان و متعادل کنید و به یک رابطه هماهنگ با خود و جهان برسید.

انتشار مقاله : چطور خواسته خود را متجلی کنیم؟ باید و نبایدها

جلی خواسته ها چیست؟

تجلی، به معنی تجربه چیزی است که می خواهید احساس کنید – و سپس زندگی و باور به آن تجربه به طوری که بتوانید آن را به صورت فیزیکی خلق کنید.

می‌توانید برای جذب هر چیزی که می‌خواهید را تجلی کنید، خواه یک تجارت موفق، سلامتی بهتر، یک رابطه یا حتی یک شی مادی.

گاهی اوقات ما چیزهایی فراتر از رویاهایمان آشکار می کنیم. بنابراین هنگام تجلی، مهم است که برای احتمالاتی که ممکن است رخ دهد اماده باشید. زیرا وقتی با انرژی محبت آمیز کیهان هماهنگ می شوید، هیچ محدودیتی برای آنچه می توانید جذب کنید وجود ندارد.

آپدیت مقاله : هفت بعد ذهن

بعد اول درون چیزهایی است که نمی توانید ببینید یا لمس کنید. داخل یک تکه میوه بعد اول است. بیرون یا سطح میوه بعد دوم است. درون بدن فیزیکی، زمین، یک درخت و یک سنگ – اینها همه در بعد اول قرار دارند. برای بیرون آوردن بعد اول، به سادگی میوه را باز کنید. بخشی که قبلاً دیده نشده بود و دست نخورده بود اما اکنون قابل مشاهده و محسوس است که به بعد دوم آورده شده است.

هفت بعد ذهن

هفت بعد ذهن- نقشه هستی و آگاهی

ساتگورو سیوایا سابرامونیاسوامی(سیوایا سابرامونیاسوامی یک رهبر مذهبی هندو آمریکایی بود که توسط پیروانش به گورودوا معروف بود. سوبرامونیاسوامی در اوکلند کالیفرنیا به دنیا آمد و در جوانی هندوئیسم را پذیرفت)، آگاهی را به هفت دسته تقسیم می کند که از درشت تا بسیار ظریف شامل می شود. دو مورد اول وجود فیزیکی را توصیف می کنند – درون و بیرون اشیا. بعد سوم سطح هوشیاری طبیعی بشر است که شامل افکار و احساسات درباره زندگی خود و دیگران است. بعد چهارم تا هفتم را می توان به عنوان قلمروهای درونی، عرفانی یا بالاتر آگاهی توصیف کرد. آنها در همه چیز هستند اما برای دسترسی مداوم به آموزش و تمرین نیاز دارند. این مقاله منحصر به فرد در ارائه راهنمایی در تلاش های ما برای دسترسی به حالات درونی آگاهی مفید است.

آیا واقعاً فقط از ۱۰ درصد مغز خود استفاده می کنیم؟

در نهایت، تصور اینکه انسان تنها از ۱۰ درصد از مغز استفاده میکند نه تنها نادرست، بلکه نامربوط است.ذهن فوق‌العاده انعطاف پذیر است و می‌تواند زمانی که منطقه‌ای از بین می‌رود یا آسیب می‌بیند، دوباره مسیرهای عصبی جدید ایجاد کند. حتی اگر بخشی از مغز آسیب دیده یا برداشته شود، ذهن می تواند راهی برای کار با حداکثر ظرفیت خود پیدا کند.

ورود به حساب کاربری

ایجاد حساب کاربری جدید