سابلیمینال مسیج ها چطور روی ذهن و رفتار ما تاثیر می گذارند؟

سابلیمینال مسیج ها چطور روی ذهن و رفتار ما تاثیر می گذارند؟
چکیده این مطلب : انتشار : ۱۹ , آبان , ۱۴۰۱ ۰ نظر ۱۹۴ بازدید زمان مطالعه ۱۷ دقیقه پادکست به زودی

پیام های سابلیمینال در زندگی روزمره ما زندگی می کنند، جایی که ممکن است هرگز متوجه آنها نشویم. در حالی که مطالعات رفتاری در طول سال‌ها نشان داده‌اند که پیام‌های سابلیمینال می ‌توانند انتخاب‌های ما را دستکاری کنند، این مطالعه جدید نشان می‌دهد که چگونه این تغییرات رفتاری در سطح یک نورون و شبکه رخ می‌دهد.

 

سابلیمینال مسیج ها و رفتار – پیام های سابلیمینال – همه ما در مورد آنها شنیده ایم. آیا واقعاً کار می کنند؟ تحقیقات جدید در آزمایشگاه والنتین دراگوی در دانشگاه تگزاس در هیوستون نشان می دهد که تصاویر سابلیمینال می توانند فعالیت و رفتار مغز ما را تغییر دهند.

 پیام های سابلیمینال شامل چه چیزی است؟ پیام های سابلیمینال کلمات یا تصاویری هستند که در زیر آستانه خودآگاه ما ارسال می شوند. به این معنی که پیام های سابلیمینال در فریم‌های کوتاه در ویدیویی جایگذاری می شوند، به طوری که پیام سابلیمینال آنقدر سریع ظاهر می‌شود (معمولاً کمتر از یک دهم ثانیه!) که ذهن ما ظاهر شدن آنها را ثبت نمی‌کند. از سوی دیگر، پیام‌های که در بالای آستانه خوداگاه ما هستند برای مدت زمان طولانی‌تری ارائه می‌شوند، به این ترتیب ما می‌توانیم آگاهانه آنها را ببینیم.

 

یکی از معروف‌ترین نمونه‌های پیام های سابلیمینال در دهه ۱۹۵۰ انجام شد. برای آزمایش اینکه آیا پیام‌های سابلیمینال می‌توانند رفتار را تحت تأثیر قرار دهند، پیام‌های کوتاهی با عبارت « کوکاکولا بنوشید » و «گرسنه ای؟ پاپ کورن بخور» در یک سالن سینما در طول یک فیلم پخش شد. اگرچه بعداً تقلبی بودن نتایج ثابت شد، اما محقق جیمز ویکاری، ادعا کرد که ارائه این پیام‌های پیشنهاد شده باعث افزایش فروش شده است.

 

سابلیمینال مسیج ها و رفتار
سابلیمینال مسیج ها و رفتار

بنابراین، آیا پیام سابلیمینال واقعاً تأثیر گذار هستند؟

نکته مهم این است که پیام سابلیمینال قادر به شستشوی مغزی نیستند اما با این حال، شواهدی وجود دارد که قدمت آن به دهه ۱۹۶۰ باز می‌گردد، نشان می‌دهد که نشان دادن تصاویر سابلیمینال عملکرد رفتاری را بهبود می‌بخشد.

 

اگرچه تغییرات رفتاری از طریق تکرار متعدد ایجاد می شود ما هنوز نمی دانیم که مغز چگونه تصاویر سابلیمینال را پردازش می کند.

 

سورین پوژوگا(Sorin Pojoga)، یکی از اعضای آزمایشگاه والنتین دراگوی(Valentin Dragoi’s lab)، تصمیم گرفت تا زیربنای عصبی تصاویر سابلیمینال و اینکه چگونه این فعالیت مغز رفتار ما را تغییر می‌دهد، مشخص کند. در یک مطالعه اخیر، پوژوگا و همکارانش آزمایشی را طراحی کردند که ماکاهای رزوس (نوعی میمون) را در معرض مجموعه ای از تصاویر سابلیمینال قرار دادند، به صورتی که تصاویر در نورون ها در قشر بینایی اولیه ضبط می شود.

 

تصاویر طبیعی (مانند عکس یک حیوان) برای دو یا پنج فریم متوالی، به ترتیب ۳۳.۳ و ۸۳.۳ میلی ثانیه جایگذاری شدند. نویسندگان دریافتند که سوژه‌ها می‌توانند به راحتی تصویر را هنگامی که برای پنج فریم جاسازی شده است شناسایی کنند. اما تصاویری که در دو فریم ارائه می‌شدند، تصاویر درست را در سطح شانس حدس می‌زدند، به این معنی که تصاویر در سطح زیر آستانه قرار داشتند و این آنها را سابلیمینال می‌کرد.

 

سابلیمینال مسیج ها و رفتار – اولین سرنخ

نویسندگان دریافته بودند که می توانند تصاویری را در زیر آستانه خوداگاه ارائه دهند. اما این سوال باقی می ماند که آیا و چگونه مغز این تصاویر را ثبت می کند؟ نویسندگان در یک آزمایش بعدی به این موضوع پرداختند. آنها وظایفی را انجام دادند تا بررسی کنند که آیا فعالیت مغز یا عملکرد رفتاری به دلیل ارائه تصویر زیر آستانه تغییر کرده است یا خیر؟

 

آنها حیوانات را در یک نقطه مرکزی روبروی صفحه کامپیوتر ثابت کردند در حالی که یک پنجره جهت دار ظاهر شد. در یک نقطه تصادفی در هر آزمایش، یک تصویر طبیعی برای دو فریم متوالی به جای پنجره جهت‌دار ارائه شد. تصویر طبیعی درج شده به شکل اصلی خود یا با زاویه ۵-۲۰ درجه چرخش ارائه شد. سپس محققان آزمایش‌ها را زمانی که تصویر طبیعی سابلیمینال وجود داشت، بررسی و داده‌ها را برای هرگونه تغییر در فعالیت عصبی تجزیه و تحلیل کردند.

 

پوژوگا از تجزیه و تحلیل تشخیص خطی (LDA) برای رمزگشایی پاسخ های عصبی به تصاویر طبیعی استفاده کرد. LDA یک مدل یادگیری نظارت شده است که تلاش می کند داده ها را به دسته های مختلف طبقه بندی کند. در این مورد، محققان آزمایش کردند که آیا LDA می تواند آزمایشات را بر اساس جهت گیری تصویر طبیعی از هم جدا کند. برای ۹۰ درصد آزمایش‌ها، آنها نرخ ارائه را از زمانی که تصویر طبیعی نمایش داده می‌شود وارد می‌کنند و با جفت کردن نرخ ارائه با جهت تصویر درست، مدل را «آموزش داده‌اند». پس از آموزش مدل، محققان نرخ ارائه را از ۱۰ درصد آزمایش‌های باقی‌مانده وارد کرده و مدل را آزمایش کردند و به مدل اجازه دادند هر آزمایش را بر اساس جهت‌گیری تصویر دسته‌بندی کند.

 

آنها دریافتند که عملکرد LDA به طور قابل توجهی بالاتر از سطح شانس است، به این معنی که نورون ها جهت تصویر طبیعی را رمزنگاری می کنند. محققان همچنین LDA را برای بخشی از آزمایش زمانی که تصویر زیرآستانه ارائه نشده بود محاسبه کردند و دریافتند که عملکرد LDA با سطوح شانسی تفاوتی ندارد. این تجزیه و تحلیل بیشتر از این نتیجه گیری حمایت می کند که نورون ها واقعاً تصاویر طبیعی را پردازش می کنند.

 

سابلیمینال مسیج ها و رفتار
امیگدال – سابلیمینال مسیج ها و رفتار

 

مدار زیرین

با شواهدی مبنی بر اینکه نورون ها به نوعی در حال پردازش تصاویر طبیعی سابلیمینال هستند، این گروه استدلال کردند که پردازش تصاویر زیرآستانه باید هدفی را دنبال کند. آنها آزمایش بعدی را برای تعیین اینکه آیا تصاویر طبیعی که قبلاً به صورت زیرآستانه ارائه شده بودند، بعداً پردازش عصبی را در طول ارائه تصاویر آگاهانه بهبود می ‌بخشد، انجام دادند.

 

میمون ها یک آزمایش تبعیض جهت گیری را انجام دادند. در حالی که حیوانات روی یک نقطه مرکزی از صفحه کامپیوتر ثابت بودند، یک تصویر طبیعی در حاشیه نشان داده شد. پس از کمی تاخیر، تصویر دوباره نمایش داده شد. میمون ها که از یک اهرم پاسخ استفاده می‌کردند که باید سیگنال می‌دادند که آیا دو تصویر در یک جهت نشان داده می‌شوند یا تصویر دوم با زاویه نشان داده می‌شود (زمانی که تصاویر متفاوت بودند، حیوانات برای رها کردن اهرم آموزش داده می‌شدند، اما زمانی که تصاویر یکسان بودند. از میمون ها انتظار می رفت که به نگه داشتن اهرم ادامه دهند). نکته مهم این است که ۵۰٪ از تصاویر طبیعی استفاده شده در این کار جدید بودند، اما نیمی دیگر به صورت سابلیمینال به عنوان تصاویر طبیعی در کار تثبیت قبلی (که در بالا توضیح داده شد) نشان داده شدند. تصاویر طبیعی که قبلاً به صورت سابلیمینال نشان داده شده بودند و اکنون به صورت آگاهانه ارائه شدند، به عنوان محرک‌ها نامیده می‌شوند.

 

نویسندگان دریافتند که نورون‌ها اطلاعات بیشتری در مورد محرک‌های در معرض قرار گرفته در مقایسه با محرک‌های مواجه نشده استخراج می‌کنند که با تجزیه و تحلیل اطلاعات متقابل اندازه‌گیری می‌شود. علاوه بر این، آنها از تجزیه و تحلیل d’ استفاده کردند و دریافتند که نورون ها به محرک های در معرض حساس تر هستند.

 

مشابه LDA انجام شده در طول ارائه دو فریم تصویر طبیعی، محققان دریافتند که عملکرد LDA در طول کار تشخیص جهت گیری به طور قابل توجهی بالاتر از سطح شانس بود. مطابق با این فرضیه ، این گروه دریافتند که عملکرد LDA برای تصاویر طبیعی در معرض دید در مقایسه با محرک های بدون نور به طور قابل توجهی بالاتر است.

 

با توجه به اطلاعات جمع اوری شده، این نتایج نشان می‌دهد که پرایمینگ سابلیمینال (تصاویری که قبلا به صورت سابلیمینال نشان داده شدند) زمانی که آن محرک‌ها بعداً آگاهانه شوند، امکان پردازش تصویر را بهبود می‌بخشد.

 

برای مکالمه به دو نفر نیاز است

از طریق تجزیه و تحلیل های متعدد، واضح است که تک نورون ها پردازش تصویر بهبود یافته را برای تصاویر در معرض دید در مقایسه با تصاویر بدون نور نشان می دهند. اما اگر ما آگاهانه از دیدن تصاویر در وهله اول آگاه نباشیم، چگونه این اتفاق می افتد؟ نویسندگان استدلال می کنند که مشاهده مکرر محرک های سابلیمینال گروه هایی از سلول ها را به طور همزمان فعال می کند. همانطور که ضرب المثل قدیمی می گوید، سلول هایی که با هم حرکت می کنند، به هم متصل می شوند. بنابراین با فعال کردن گروه‌هایی از نورون‌ها به طور همزمان، تحریک زیرآستانه می‌تواند ارتباط بین نورون‌ها را افزایش دهد.

 

پوژوگا و همکارانش اتصال بین سلول ها را با محاسبه همبستگی متقاطع اندازه گیری کردند. این تجزیه و تحلیل زمان سنبله بین دو سلول را اندازه گیری می کند. هرچه تعداد سنبله های همزمان بیشتر باشد، جفت شدن بین آن دو نورون قوی تر است. این گروه فرض کردند که فعالیت همزمان بالاتری برای تصاویر در معرض دید رخ می دهد، که نشان دهنده افزایش سیگنال بین سلول ها است.

 

این گروه دریافتند که در حالی که هم تصاویر طبیعی در معرض و هم بدون نوردهی، همبسته های متقاطع قوی تولید می کنند، همبستگی متقاطع برای تصاویر نوردهی شده در مقایسه با تصاویر بدون نوردهی به طور قابل توجهی بالاتر بود. این نشان می‌دهد که تحریک مکرر زیرآستانه تصاویر طبیعی، ارتباط بین گروه‌های سلولی را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود که اگر تصویر به صورت اگاهانه نشان داده شود، بهتر می‌توانند سیگنال دهند.

 

کنترل رفتار – سابلیمینال مسیج ها و رفتار

با وجود شواهدی مبنی بر تغییرات تک نورون و پشتیبانی از مکانیزم در سطح شبکه، آیا هر یک از اینها واقعاً بر رفتار تأثیر می گذارد؟

 

محققان از همان وظیفه تشخیصی که در بالا توضیح داده شد استفاده کردند و به سادگی درصد پاسخ‌های صحیح را در همه جهت‌ها برای عکس‌های نوردهی شده در مقایسه با تصاویر بدون نور محاسبه کردند. آنها دریافتند که حیوانات در آزمایشات با تصاویر در معرض نمایش به طور قابل توجهی بهتر عمل کردند. علاوه بر این، این بهبود برای محرک های در معرض در سراسر جهت گیری ها نیز ردیابی می شود. برای آزمایش‌هایی با تغییر جهت پایین، که برای حیوان سخت‌ترین کار را انجام می‌دهند، عملکرد برای عکس‌های نوردهی بهتر از تصاویر بدون نوردهی بود. این نشان می دهد که تغییرات تک نورون و سطح شبکه در رمزگذاری محرک به اندازه کافی قوی هستند که ادراک را تغییر دهند.

نویسندگان شواهد دیگری نیز یافتند که از تغییرات رفتاری حمایت می کرد. حیوانات زمان کوتاه تری را صرف کردند تا به محرک های در معرض نمایش پاسخ دهند که نشان دهنده اعتماد به نفس بالاتری در تصمیمات آنهاست. علاوه بر این، آن‌ها دریافتند که عملکرد رفتاری با افزایش سنبله‌های همزمان (اندازه‌گیری شده توسط همبستگی متقاطع) ارتباط زیادی دارد، که نشان می‌دهد وقتی نورون‌ها با یکدیگر ارتباط بهتری برقرار می‌کنند، رفتار بهبود یافته به دنبال دارد.

 

آیا من در حال شستشوی مغزی هستم؟

پاسخ کوتاه در اینجا – نه!

همانطور که در این مقاله نشان داده شده است، تصاویر سابلیمینال می توانند به طور قابل توجهی فعالیت و رفتار عصبی را تغییر دهند. اما این بدان معنا نیست که اگر یک شرکت خودروسازی پیغام سابلیمینال «این ماشین را بخر» را فلش کند، شما فوراً به یک نمایندگی می‌روید و خریدی گزاف انجام می‌دهید.

 

برخی از کارشناسان پیشنهاد می‌ کنند که پیام‌ های سابلیمینال باید برای شخص «مرتبط با هدف» باشد. نشان دادن یک پیام سابلیمینال که می گوید «کوکاکولا بنوش» شما را تشنه نمی کند. اما اگر قبلاً تشنه هستید و همزمان پیام سابلیمینال را می بینید و از قبل تشنه هستید، به احتمال زیاد برند پیشنهادی را خریداری خواهید کرد. این تأثیر احتمالاً به همین دلیل است که پیام‌ های سابلیمینال در تبلیغات در بسیاری از کشورها ممنوع است.

 

پیام های سابلیمینال در زندگی روزمره ما زندگی می کنند، جایی که ممکن است هرگز متوجه آنها نشویم. در حالی که مطالعات رفتاری در طول سال‌ها نشان داده‌اند که پیام‌های سابلیمینال می ‌توانند انتخاب‌های ما را دستکاری کنند، این مطالعه جدید نشان می‌دهد که چگونه این تغییرات رفتاری در سطح یک نورون و شبکه رخ می‌دهد.

 

حال می‌دانید که پیام‌های سابلیمینال افسانه نیست! در حالی که قصد شستشوی مغزی شما را ندارد، شاید دفعه بعد که نوشیدنی مورد علاقه خود را برداشتید، لحظه ای از خود بپرسید: “چرا این برند مورد علاقه من است؟”

 

راهنمای پیام های سابلیمینال

منبع: https://www.technologynetworks.com/neuroscience/articles/how-subliminal-images-impact-your-brain-and-behavior-344858

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید




سلام جناب علیخانی و تیم زحمتکشتان سپاسگزارم بخاطر اینکه این توانایی و انگیزه را داشتی برای اول خودت که به موفقیت رسیدی و بعد ترویج ان در ایران به یاری خدا این سایت در مسیرم قرار گرفت و ۲ محصول سفارش دادم که همون روز اول اولین نتیجه رویت شد به حول و قوه الهی حتما در اینده نزدیک از نتایج خواهم گفت برای کاربران سایت که میشود .بازهم سپاسگذارم و امیدوارم در این مسیر موفق باشید

این مطلب را به اشتراک بگذارید



امتیاز شما به این مطلب

train-your-brain.jpg


جست و جو

برای جست و جو کلمه مورد نظر را وارد کنید.

پیام های سیستم

برنده شدن در قرعه کشی

تأکیدات آلبوم ذهن خوداگاه و ناخودآگاه شما را با هم هماهنگ میکند و توانایی تجسم شما را برای برنده شدن افزایش میدهد .با این آلبوم ذهن شما کاملا با هدف برنده شدن هماهنگ خواهد شد و عمیقا برای پیروز شدن در قرعه کشی اعتقاد پیدا خواهید کرد.

انتشار مقاله: چگونه در شرایط سخت به خدا اعتماد کنیم؟

اعتماد به معنای باور قابل اطمینان به، حقیقت، توانایی یا قدرتی بالاتر از قدرت خودمان است. بنابراین، وقتی صحبت از اعتماد به خدا می شود، به معنای ایمان به قابل اطمینان به، کلام او، توانایی و قدرت او است. کتاب مقدس می گوید که خدا نمی تواند دروغ بگوید. او همیشه به وعده هایش عمل می کند و اینکه او شما را دوست دارد و خیری برای شما در نظر گرفته است. توکل به او به این معناست که آنچه را که او در مورد خودش، درباره جهان و درباره شما می گوید، درست است.

آپدیت مقاله: چطور قانون مقاومت را شکست دهیم؟

آیا وقتی سعی می کنید خواسته های خود را آشکار کنید و هیچ اتفاقی نمی افتد احساس ناامیدی می کنید؟

به نظر می رسد که یک نیروی نامرئی و بیرونی وجود دارد که به ما فشار می آورد و خواسته های ما را از ما دور میکند، اما در واقع مقاومت از درون می آید.

برای از بین بردن مقاومت ها، باید به درون نگاه کنید تا بفهمید چرا مانع رسیدن به خواسته های خود می شوید. شما باید با تغییر باورهای قدیمی مخرب و رها کردن وابستگی به نتیجه، قدرت خود را پس بگیرید. سپس با انجام اقدامات الهام‌آمیز و یافتن شواهد از قبلاً نشان داده شده اقدام کنید.

انتشار محصول : مراقبه نور

آیا در زندگی خود مشکلات جسمی دارید و احتمال می دهید به دلیل انسداد انرژی باشد؟

آیا بدون اینکه بفهمید چرا به سمت احساسات و واکنش های منفی گرایش دارید ؟

آیا می خواهید از نظر جسمی و عاطفی سالم و متعادل باشید، و روابط عالی با دوستان خود ایجاد کنید؟

اگر اینطور است از این مراقبه قدرتمند برای بازگرداندن تعادل به بدن، ذهن و روح خود استفاده کنید – هر ۷ مرکز چاکراها را باز ، درمان و متعادل کنید و به یک رابطه هماهنگ با خود و جهان برسید.

انتشار مقاله : چطور خواسته خود را متجلی کنیم؟ باید و نبایدها

جلی خواسته ها چیست؟

تجلی، به معنی تجربه چیزی است که می خواهید احساس کنید – و سپس زندگی و باور به آن تجربه به طوری که بتوانید آن را به صورت فیزیکی خلق کنید.

می‌توانید برای جذب هر چیزی که می‌خواهید را تجلی کنید، خواه یک تجارت موفق، سلامتی بهتر، یک رابطه یا حتی یک شی مادی.

گاهی اوقات ما چیزهایی فراتر از رویاهایمان آشکار می کنیم. بنابراین هنگام تجلی، مهم است که برای احتمالاتی که ممکن است رخ دهد اماده باشید. زیرا وقتی با انرژی محبت آمیز کیهان هماهنگ می شوید، هیچ محدودیتی برای آنچه می توانید جذب کنید وجود ندارد.

آپدیت مقاله : هفت بعد ذهن

بعد اول درون چیزهایی است که نمی توانید ببینید یا لمس کنید. داخل یک تکه میوه بعد اول است. بیرون یا سطح میوه بعد دوم است. درون بدن فیزیکی، زمین، یک درخت و یک سنگ – اینها همه در بعد اول قرار دارند. برای بیرون آوردن بعد اول، به سادگی میوه را باز کنید. بخشی که قبلاً دیده نشده بود و دست نخورده بود اما اکنون قابل مشاهده و محسوس است که به بعد دوم آورده شده است.

هفت بعد ذهن

هفت بعد ذهن- نقشه هستی و آگاهی

ساتگورو سیوایا سابرامونیاسوامی(سیوایا سابرامونیاسوامی یک رهبر مذهبی هندو آمریکایی بود که توسط پیروانش به گورودوا معروف بود. سوبرامونیاسوامی در اوکلند کالیفرنیا به دنیا آمد و در جوانی هندوئیسم را پذیرفت)، آگاهی را به هفت دسته تقسیم می کند که از درشت تا بسیار ظریف شامل می شود. دو مورد اول وجود فیزیکی را توصیف می کنند – درون و بیرون اشیا. بعد سوم سطح هوشیاری طبیعی بشر است که شامل افکار و احساسات درباره زندگی خود و دیگران است. بعد چهارم تا هفتم را می توان به عنوان قلمروهای درونی، عرفانی یا بالاتر آگاهی توصیف کرد. آنها در همه چیز هستند اما برای دسترسی مداوم به آموزش و تمرین نیاز دارند. این مقاله منحصر به فرد در ارائه راهنمایی در تلاش های ما برای دسترسی به حالات درونی آگاهی مفید است.

آیا واقعاً فقط از ۱۰ درصد مغز خود استفاده می کنیم؟

در نهایت، تصور اینکه انسان تنها از ۱۰ درصد از مغز استفاده میکند نه تنها نادرست، بلکه نامربوط است.ذهن فوق‌العاده انعطاف پذیر است و می‌تواند زمانی که منطقه‌ای از بین می‌رود یا آسیب می‌بیند، دوباره مسیرهای عصبی جدید ایجاد کند. حتی اگر بخشی از مغز آسیب دیده یا برداشته شود، ذهن می تواند راهی برای کار با حداکثر ظرفیت خود پیدا کند.

آپدیت مقاله : چطور به خواسته هایمان برسیم؟

وقتی میخواهید به این سوال پاسخ ‌دهید واقع‌بین باشید: از خودتان بپرسید در زندگیم “من الان کجا هستم؟” پاسخ صادقانه به این سوال روی کسب و کار و کل زندگی شما تاثیر دارد.

در کتاب از خوب به عالی، جیم کالینز داستان جیم استاکدیل، افسر ارتش آمریکا را روایت می کند که در طول جنگ ویتنام به مدت هشت سال اسیر بود و مرتباً شکنجه می شد. از استاکدیل پرسیده می شود کدام سربازها موفق به زنده ماندن شدند. استاکدیل پاسخ می دهد: پاسخ ساده است: خوشبین ها.

انتشار فیلم تنها پسر او – اِبراهیم

 پس از دعوت خداوند، ایمان حضرت ابراهیم در سفر سه روزه‌اش برای قربانی کردن پسرش، مورد آزمایش قرار می‌گیرد و ….

انتشار مقاله :چطور به شهود خود اعتماد کنیم؟

آیا تا به حال ایده ای داشته اید که محقق شود؟

آیا استعداد در حدس زدن اتفاقات بعدی در فیلم دارید؟

آیا در مورد احساس نیت بد در دیگران “همیشه” حق با شماست؟

اگر به هر یک از موارد بالا بله گفتید، پس شهود قوی دارید!

حال سوال واقعی این است: چقدر به شهود خود اعتماد می کنید و یا از آن پیروی می کنید؟

من همیشه فردی شهودی بوده‌ام، اما در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه، به شهود‌هایم اعتماد نداشتم.

وقتی استاد از کلاس سوالی می‌پرسید، تقریباً همیشه جواب را می‌دانستم، اما هرگز دستم را بلند نکردم. بعد وقتی یکی دیگر دستش را بلند می‌کرد و جواب درست را می‌گرفت، همیشه به خودم لگد می‌زدم که چرا به خودم اعتماد ندارم.

آیا شما هم چنین تجربه ای داشته اید؟

آپدیت مقاله :آیا می دانید چگونه مسیر ثروت نامحدود را در زندگی خود باز کنید؟

چگونه از صفر ثروت بسازیم؟

ساختن ثروت از صفر ممکن است یک شاهکار غیرممکن به نظر برسد. اما حتی کسانی که در حال حاضر با چک حقوقی زندگی می کنند می توانند آینده مالی حلالی برای نسل های بعدی خود بسازند. این فقط صبر، فداکاری و کمی نبوغ می خواهد. در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که شما را در مسیر خود قرار می دهد.

آپدیت مقاله : ذهنیت شما در مورد موفقیت چیست؟ هسته موفقیت

چگونه ذهنی باز داشته باشیم؟

در این مقاله در کاوش یک ویژگی اساسی برای رشد و تکامل برای رسیدن به موفقیت غوطه ور می شوید – ذهن باز.

آیا دیدگاه‌های مختلف را به عنوان کلید تغییر در تجربیات روزمره را می‌پذیرد یا در مورد آنها تامل میکنید؟ این راهنمای جامع شما را به رمزگشایی ماهیت واقعی ذهن باز دعوت می کند. از درک ویژگی‌ها و اهمیت آن گرفته تا بررسی ارتباط آن با هوش هیجانی، و همچنین علم پشت این فضیلت را بررسی خواهیم کرد. در این مقاله موانعی که ممکن است پیش بیاید را بررسی می‌کنیم و استراتژی‌های عملی برای پرورش ذهن باز را ترسیم می‌کنیم. همانطور که از زمینه‌های مختلف بحث می‌کنیم، از مطالعات داستان های الهام‌بخش استفاده می‌کنیم که قدرت دگرگون‌کننده ذهن باز بودن را زنده می‌کند. در نهایت، ما کشف خواهیم کرد که چگونه این ویژگی جذاب می تواند درک و تعامل ما با جهان را به طور اساسی تغییر دهد، و رشد شخصی، تفکر انتقادی و روابط هماهنگ را تقویت کند.

چرا دانشگاه را رها کردم: استیو جابز

تصور کنید که از مسیری که بیش تز ۹۰ درصد دوستان شما طی کرده اند خارج شوید تا سفری نامطمئن را آغاز کنید و در این مسیر چیزی جز کنجکاوی و شهود در آن نیست. در نظر بگیرید تصمیمی گرفته اید که انتظارات جامعه را نادیده می گیرد، مانند ترک یک دانشگاه معتبر. جسارتی مورد نیاز در این مسیر را تصور کنید که ممکن است نه به بن‌بست، بلکه به دنباله‌ای از نوآوری ها و موفقیت منجر شود.

این مقاله داستان الهام‌بخش مردی را بررسی می‌کند که دقیقاً این کار را انجام داد – مردی که نامش مترادف با نوآوری پیشگامانه، کنجکاوی بی‌وقفه و اشتیاق است که صنعت فناوری را متحول کرد. بیایید به داستان فریبنده استیو جابز ، سفر دانشگاهی غافلگیرکننده اش و تصمیمات غیرمتعارفی که منجر به خلق بسیاری از محصولاتی شد که دنیا را تغییر داد، شیرجه بزنیم.

ورود به حساب کاربری

ایجاد حساب کاربری جدید