چطور به شهود خود اعتماد کنیم؟

چطور به شهود خود اعتماد کنیم؟
چکیده این مطلب : انتشار : ۱ , مرداد , ۱۴۰۲ ۰ نظر ۴۳۷ بازدید زمان مطالعه ۲۵ دقیقه پادکست به زودی

همه ما توانایی دریافت شهود را داریم، و با تمرین روزانه و تقویت آن ، می‌توانیم در مواقعی که به آن نیاز داریم از قدرت شهود استفاده کنیم.

 

آیا تا به حال ایده ای داشته اید که محقق شود؟

آیا استعداد در حدس زدن اتفاقات بعدی در فیلم دارید؟

آیا در مورد احساس نیت بد در دیگران “همیشه” حق با شماست؟

 

اگر به هر یک از موارد بالا بله گفتید، پس شهود قوی دارید!

حال سوال واقعی این است: چقدر به شهود خود اعتماد می کنید و یا از آن پیروی می کنید؟

من همیشه فردی شهودی بوده‌ام، اما در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه، به شهود‌هایم اعتماد نداشتم.

 

وقتی استاد از کلاس سوالی می‌پرسید، تقریباً همیشه جواب را می‌دانستم، اما هرگز دستم را بلند نکردم. بعد وقتی یکی دیگر دستش را بلند می‌کرد و جواب درست را می‌گرفت، همیشه به خودم لگد می‌زدم که چرا به خودم اعتماد ندارم.

 

آیا شما هم چنین تجربه ای داشته اید؟

 

اعتماد به شهود راه مهمی برای ایجاد اعتماد پایدار به خود است. شهود می تواند به شما کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرید، از روابط ناامیدکننده اجتناب کنید، و شفافیت لازم را برای برداشتن گام های بعدی در مسیر خود داشته باشید.

 

ممکن است جادویی به نظر برسد (و آن لحظاتی که به شهود خود اعتماد می کنید اغلب چنین است!)، اما راه های واقعی و ملموسی وجود دارد که می توانید اعتماد به شهود خود را قویتر کنید تا بتوانید تصمیمات بهتری در زندگی بگیرید.

 

شهود

 

در اینجا ۹ راه برای تقویت اعتماد به شهود آورده شده است:

شهود شما چیست؟

شهود همان احساس ماست که به ما گویید از این سمت برو از آن سمت نرو، به او زنگ بزن یا به او زنگ نزن و شناختن این احساس با تمرین و تکرار محقق می شود.

 

محققان دانشگاه لیدز به این نتیجه رسیدند که شهود یک فرآیند روانشناختی بسیار واقعی است که در آن مغز از تجربیات گذشته و نشانه های خود و محیط برای تصمیم گیری استفاده می کند. تصمیم آنقدر سریع اتفاق می افتد که در سطح آگاهانه ثبت نمی شود.

 

شهود راهی است که ضمیر ناخودآگاه با ضمیر خودآگاه ارتباط برقرار می کند. اطلاعاتی که در مغز ما این احساس یا شناخت درونی را به ما می دهد واقعی است. اما نحوه جمع آوری اطلاعات خارج از آگاهی خوداگاه ما اتفاق می افتد. به همین دلیل است که اعتماد کردن یا گوش دادن به آن دشوار است.

 

همه ما شهود داریم و هر یک از ما این ظرفیت را داریم که از شهود خود استفاده کنیم تا به ما در رسیدن به واقعی ترین پتانسیل خود کمک کند. این به ما بستگی دارد که گوش کنیم یا نه.

 

می توانید از روش های زیر برای عمیق تر کردن اعتماد به شهود خود استفاده کنید:

 

  1. مراقبه کنید

مدیتیشن شامل نشستن (یا دراز کشیدن) آرام است و اجازه می دهد افکار شما به طور طبیعی بیایند و بروند. این در مورد تلاش برای خاموش کردن افکار یا احساسات شما نیست. در مدیتیشن یاد میگریم که افکار را بدون قضاوت مشاهده کنیم. و در نهایت، ممکن است شروع به درک بهتر افکار، تلقین ها و شهود خود کنیم.

 

مدیتیشن به آموزش آگاهی شما و ایجاد حسی سالم از افکار کمک می کند. مدیتیشن مانند هر مهارت دیگری قابل یادگیری است. برای راحت شدن با آن و دیدن نتایج به زمان و صبر نیاز دارید. این به این معنی است که سفر مهمتر از مقصد است. گاهی اوقات، تمرکز شما به سمت یکی از افکاری که در ذهن شما شناور است، منحرف می شود این اشکالی ندارد. میتوانید با تمرکز کردن به یک نقطه یا تمرکز روی تنفس خود را به مدیتیشن و حالت بی فکری بازگردانید.

 

اگر فکر میکنید با مدیتیشن مشکل دارید یا برای شما مناسب نیست این هم اشکالی ندارد، ساکت نشستن گزینه عالی است. به جای تمرکز بر نفس خود، می توانید زمان خود را صرف توجه به یک فکر واحد کنید. می توانید دعا کنید یا از کائنات راهنمایی بخواهید. شما فقط می توانید بنشینید و به فضا یا ستاره ها خیره شوید. چیزی را پیدا کنید که برای شما مفید باشد تا افکار استرس زا را آرام کنید و به خودتان زمان و فضایی برای آرامش بدهید.

 

  1. ذهن آگاهی را تمرین کنید

ذهن آگاهی توانایی حضور کامل، آگاهی از اینکه کجا هستیم و در یک لحظه در حال انجام چه کاری هستیم، است. این در مورد مشاهده لحظه بدون قضاوت و عدم واکنش بیش از حد نسبت به آنچه در اطراف ما می گذرد است.

 

همه ما این توانایی را برای حضور داریم، و با تمرین روزانه و تقویت آن ، می‌توانیم در مواقعی که به آن نیاز داریم – مانند زمان عدم اطمینان یا آشفتگی عاطفی از قدرت آن استفاده کنیم.

 

هر بار که با استفاده از حواس پنج گانه خود آگاهی خود را به محیط خود یا کاری که انجام می دهید می آورید (یا توجه می کنید)، آگاه باشید. همچنین زمانی که آگاهی خود را به دنیای درونی خود می آورید – به آنچه در یک لحظه به آن فکر می کنید یا احساس می کنید، ذهن آگاهی را تمرین می کنید.

 

این یک تمرین ساده است، اما همیشه آسان نیست. با متعهد شدن به خود و تمرین روزانه تمرکز حواس، بر توانایی طبیعی خود برای داشتن ذهن متمرکز ذهن خود را تقویت خواهید کرد. و به نوبه خود، اعتماد به شهود خود را عمیق تر خواهید کرد.

 

شهود چیست

  1. با بدن خود احساس کنید

ما گاهی اوقات قبل از اینکه مغزمان احساسات مرتبط با آن احساسات را تشخیص دهد، احساساتی را در بدن خود احساس می کنیم.

 

به همین دلیل، مهم است که متوجه شوید قسمت‌های مختلف بدن شما در طول روز چه احساسی دارند. و از طریق بدن خود زمانی که شهود شما در تلاش است توجه شما را جلب کند، می توانید شروع به شناسایی احساسات در بدن خود کنید!

 

آیا خارش را در سر خود ؟ گردن یا شانه ها؟ پایین کمر؟ احساس می کنید ، وقتی احساس اضطراب می کنید، آیا آن را در قفسه سینه یا شکم خود احساس می کنید؟

 

برای توجه به بدن خود، این تمرین اسکن بدن را تمرین کنید:

 

– به راحتی روی یک صندلی بنشینید یا روی زمین دراز بکشید و سر خود را تکیه دهید. چشمان خود را ببندید یا اجازه دهید پلک هایتان به آرامی بشته شود.

 

– چند نفس عمیق بکشید و هر گونه تنشی را که احساس می کنید از بین ببرید. از طریق بینی نفس بکشید و از دهان خارج کنید.

 

– توجه خود را به پاهای خود جلب کنید. شروع به تکان دادن انگشتان خود کنید یا پاهای خود را در جوراب یا کفش خود احساس کنید. به احساس پاهای خود توجه کنید. هر چیزی را که احساس می کنید قضاوت نکنید، فقط به آن توجه کنید.

 

– بعد، توجه خود را به مچ پا، ساق پا، زانو و ران خود ببرید. به هر گونه احساس، تنش یا درد در پاهای خود توجه کنید. به احساس پاهای خود در لباس توجه کنید. بدون قضاوت توجه کنید.

 

– هنگامی که آماده شدید، توجه خود را به لگن و کمر خود جلب کنید. به هر گونه احساسی در این قسمت بدن توجه کنید. به آرامی توجه خود را به قسمت میانی پشت و سپس قسمت بالایی پشت خود ببرید. به هرگونه تماس با کف یا مبلمان توجه کنید.

 

– توجه خود را به معده خود جلب کنید. ممکن است هنگام نفس کشیدن متوجه حرکت گوارشی یا بالا و پایین رفتن ملایم شکم خود شوید. اکنون به آرامی توجه خود را به سمت قفسه سینه خود ببرید و به ضربان قلب خود توجه کنید.

 

– به آرامی توجه خود را به دستان خود معطوف کنید. انگشتان خود را تکان دهید، اتصال به زمین، بدن یا صندلی را احساس کنید. توجه خود را از طریق مچ دست، ساعد و بالای بازوهای خود حرکت دهید. به هر حسی در اینجا توجه کنید. ممکن است دست راست شما با بازوی چپ شما متفاوت باشد – نیازی به قضاوت در مورد آنها نیست.

 

– وقتی آماده شدید، توجه خود را به سمت شانه ها، گردن و گلو ببرید. این ناحیه ای است که ممکن است کمی تنش در آن احساس کنید. سفتی یا نرمی که در اینجا احساس می کنید را رها کنید. هنگام بازدم، ممکن است متوجه کاهش تنش شوید.

 

– در تنفس بعدی، توجه خود را به سر، پوست سر و صورت خود جلب کنید. به هر حسی در اینجا توجه کنید. در حین تنفس به هوای داخل و خارج بینی خود توجه کنید. به هر حرکت چشم توجه کنید.

 

– اکنون توجه خود را به کل بدن خود جلب کنید. بدن خود را از بالای سر تا نوک انگشتان پا اسکن کنید. به تنفس خود ادامه دهید و متوجه ریتم ملایم تنفس خود شوید که در بدن شما حرکت می کند.

 

– با رسیدن به پایان این تمرین، چند نفس عمیق بکشید. از طریق بینی نفس بکشید و از دهان خارج کنید. شروع به تکان دادن انگشتان دست و پا کنید و آگاهی خود را به محیط خود بازگردانید. وقتی آماده شدید، چشمان خود را باز کنید و توجه خود را به لحظه حال برگردانید.

 

  1. به خود اجازه دهید احساس کنید

این یکی از تمرینات بسیار خوب است.

 

مهم نیست که در طول هفته چه احساساتی برای شما ایجاد می شود، هر روز کمی وقت بگذارید تا واقعاً آن احساسات را احساس کنید. احساس درد، خشم، غم، شادی، شادی، اضطراب یا هیجان را احساس کنید. شما همچنین می توانید شروع به نامگذاری احساسات کنید – آنها برای شما چه حسی دارند؟ چگونه آنها را توصیف می کنید؟

 

شهود شما اغلب خود را به عنوان یک احساس نشان می دهد، بنابراین همانطور که توجه به بدن خود به شما این امکان را می دهد با بدن فیزیکی خود ارتباط برقرار کنید، احساس احساسات به شما امکان می دهد با خود عاطفی خود ارتباط برقرار کنید.

 

ژورنال نویسی یکی از بهترین راه ها برای ارتباط با شهود و احساسات است. هر روز به عنوان بخشی از مراسم صبحگاهی خود به یادداشت بپردازید. با نوشتن شروع کنید و تمام احساساتی که دارید را در صفحه ثبت کنید.

 

ژورنال نویسی ابزار مهمی برای محافظت و بهبود سلامت روان شما است، و نوشتن هر آنچه حس میکنید می تواند به شما کمک کند تا احساس خود را درک کنید، به خصوص وقتی مطمئن نیستید که چگونه آن را توصیف کنید. هنگامی که احساسات خود را بررسی کردید، این می تواند منجر به احساس آرامش شود، زیرا اغلب به ما این امکان را می دهد که به آنچه نیاز داریم بپردازیم و راه حل هایی را برای چیزهایی که با آنها دست و پنجه نرم می کنیم پیدا کنیم و دیدگاهی در مورد نحوه واکنش خود به موقعیت های مختلف به دست آوریم.

 

  1. به خودتان اجازه دهید رویاپردازی کنید

یکی از کارهای بسیار مهم انسان های شهودی رویاپردازی است. سعی کنید آینده نگر و استراتژیک باشید، تمام احتمالات زندگی و کسب و کار خود را رویاپردازی کنید، آینده را تصور کنید، خودتان را در حال رسیدن به اهداف و رویاهایتان ببینید.

 

مانند تجسم، رویاپردازی به شما کمک می کند به ضمیر ناخودآگاه خود متصل شوید. به یاد داشته باشید: شهود شما راهی است که ضمیر ناخودآگاه با ضمیر خودآگاه ارتباط برقرار می کند، بنابراین رویاپردازی به شما کمک می کند شهود خود را تقویت کنید.

 

بنابراین در روز ساعتی را برای رؤیاپردازی اختصاص دهید، برای این کار میتوانید از دریم بورد استفاده کنید. اگر دوست دارید، پس از آن می توانید تجربیات خود را یادداشت کنید و اهداف خاص یا مراحل بعدی را ثبت کنید. آنچه اغلب در طول رویاپردازی اتفاق می‌افتد زیرا ما ساکت هستیم و روی آنچه ممکن است باشد تمرکز می‌کنیم این است که پیام‌های بصری واضح‌تر می‌شوند.

 

  1. همه چیز را امتحان کنید

هنگامی که یک ایده در مورد کارهای بعدی به ذهنتان خطور کرد آن را امتحان کنید! درست همانطور که یک لباس جدید را امتحان می‌کنید تا ببینید مناسب است یا ظاهر آن را دوست دارید، مهم است که وظایف، فعالیت‌ها، سرگرمی‌ها یا آینده‌های مختلف را امتحان کنید تا ببینید مناسب هستند یا خیر.

 

همیشه نمی توان فهمید که آیا چیزی که به فکرمان می رسد خوب است یا بد. ما باید آن را امتحان کنیم (نکته: اعتماد به نفس نیز اینگونه ایجاد می شود). با امتحان کردن ایده های جدید، می توانید احساس کنید که زندگی در آن وضعیت چگونه است. آیا راحت است یا با مسیر شما همسو است؟ آیا از آن لذت می برید؟ آیا احساس می کنید در جریان طبیعی زندگی دلخواه خود هستید؟ یا چه چیزی ممکن است برای شما پیش بیاید؟

وقتی بتوانید به این سؤالات پاسخ دهید، در مسیر خود وضوح پیدا می کنید. می‌توانید به سرعت تصمیم بگیرید که آیا آن اقدام یا مرحله برای شما مناسب است یا نیاز دارید چیز دیگری را امتحان کنید.

 

  1. به خوش شانسی توجه کنید

خوش شانسی عبارت است از وقوع حوادث غیرمنتظره به طور تصادفی که اغلب به نفع ما هستند. ممکن است وقتی به دوستی فکر می‌کنید که مدتی است با او صحبت نکرده‌اید و آن دوست برای شما پیامکی ارسال می‌کند، این را تجربه کرده اید.

 

همچنین ممکن است زمانی که برای یک اقدام برنامه ریزی کرده اید، یا بر روی یک هدف خاص متمرکز شده اید اما فرصت دیگری به وجود می آید که حتی بهتر از آن چیزی است که می توانستید برای خود تصور کنید.

 

قدرت خوش شانسی در چیزهای غیرمنتظره نهفته است. ضرب المثل “وقتی ما برنامه ریزی می کنیم، خدا می خندد” آن را به خوبی خلاصه می کند. اگرچه ما اراده آزاد داریم و می توانیم از قبل برنامه ریزی کنیم و برای خود اهداف تعیین کنیم، اما همیشه نمی توانیم آینده را پیش روی خود ببینیم.

 

خوش شانسی همچنین شامل توجه به الگوهایی است که در زندگی روزمره خود متوجه آن می شوید. بسیاری از اوقات، ممکن است اعداد را به ترتیب مشاهده کنید، مانند ۱۱:۱۱ یا ۴:۴۴. در آن لحظات، مهم است که کاری را که انجام می دهید متوقف کنید و به درون خود گوش دهید. آیا شهود شما سعی دارد چیزی به شما بگوید؟

 

همچنین می‌توانید نشانه ای درخواست کنید تا بدانید که آیا رویداد تلخی که به تازگی تجربه کرده‌اید چیزی است که باید دنبال کنید یا بهتر است به برنامه دیگری را ادامه دهید.

 

برای شروع، یک نشانه را انتخاب کنید. این می تواند هر چیزی باشد – عکس یک حیوان، عکس یک گل، یک عدد خاص یا دنباله ای از اعداد، یک نماد یا شی خاص. چیزی را انتخاب کنید که به احتمال زیاد هر روز آن را نبینید، چیزی که کمی نادر باشد.

 

  1. به انرژی دیگران توجه کنید

آیا تا به حال با کسی ملاقات کرده اید و فوراً حس کرده اید که او دوست شماست یا دشمن شما؟ این شهود شما است! مخصوصاً برای آن دسته از ما که خود را همدل می‌دانیم، احساس یا توجه به انرژی شخص دیگری می‌تواند راهی قدرتمند برای تعمیق اعتماد به شهود شما باشد.

 

دفعه بعد که برای اولین بار با کسی ملاقات کردید، آن را امتحان کنید. آنها می گویند که شما در کمتر از ۲۷ ثانیه اولین برداشت را از فرد مقابل می کنید، بنابراین از این زمان برای گوش دادن به درون خود استفاده کنید و به احساسات یا تحریکاتی که دریافت می کنید توجه کنید.

 

سپس با گذشت زمان، همانطور که با آن شخص تعامل می کنید، می توانید ضربه شهودی اولیه خود را دوباره مرور کنید و ببینید که آیا در مورد او حق با شما بود یا خیر! (اگر واقعاً شهود خود را تقویت می کنید، احتمالاً خواهد بود!)

اعتماد به شهود

خلاصه:

همه ما شهود داریم و هر یک از ما این ظرفیت را داریم که از شهود خود استفاده کنیم تا به ما در رسیدن به واقعی ترین پتانسیل خود کمک کند. این به ما بستگی دارد که به الهامات یا شهود خود گوش کنیم یا نه. می‌توانید از روش‌های موجود در این مقاله برای تقویت اعتماد به شهود خود استفاده کنید.

 

اکنون اقدام کنید: یک روش را انتخاب کنید و به مدت یک هفته شروع به تمرین کنید. هر گونه قوز، تکان دادن یا احساسی که در طول هفته تجربه می کنید را در دفتر یادداشت کنید. سپس، در پایان هفته، تجربیات خود را بخوانید و ببینید برای شما چه معنی دارند. چه اتفاقی افتاد که یک تلنگر را دنبال کردید؟ چه اتفاقی افتاد که یک دانسته را نادیده گرفتید؟ در مورد تمام تجربیات خود بنویسید تا خودآگاهی ایجاد کنید و اعتماد به شهود خود را عمیق تر کنید.

 

همچنین برای تقویت شهود  خود می توانید از فایل های صوتی زیر استفاده کنید.

ارتعاشات انرژی – متصل شدن به منبع الهامات


منبع:https://www.brightspacecoaching.com/blog/trust-your-intuition

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید




سلام جناب علیخانی و تیم زحمتکشتان سپاسگزارم بخاطر اینکه این توانایی و انگیزه را داشتی برای اول خودت که به موفقیت رسیدی و بعد ترویج ان در ایران به یاری خدا این سایت در مسیرم قرار گرفت و ۲ محصول سفارش دادم که همون روز اول اولین نتیجه رویت شد به حول و قوه الهی حتما در اینده نزدیک از نتایج خواهم گفت برای کاربران سایت که میشود .بازهم سپاسگذارم و امیدوارم در این مسیر موفق باشید

این مطلب را به اشتراک بگذارید



امتیاز شما به این مطلب

train-your-brain.jpg


جست و جو

برای جست و جو کلمه مورد نظر را وارد کنید.

پیام های سیستم

طرز فکر خود را تغییر دهید تا میلیونر شوید (توصیه قدرتمند برای داشتن زندگی رویایی)

تغییر طرز فکر برای تبدیل شدن به یک میلیونر سفری است که نیازمند تلاش و فداکاری مداوم است. با اجرای این تغییرات ذهنی قدرتمند و همراه کردن آنها با اقدامات استراتژیک، به خوبی در راه خلق ثروتی که می خواهید خواهید بود.
به یاد داشته باشید، میلیونر شدن با این باور که میتوانید میلیونر شوید شروع می شود. از همین امروز شروع کنید و ببینید که چگونه واقعیت مالی شما با طرز فکر میلیونر شما تغییر می کند.

طور به جمع میلیونرها بپیوندید ؟ این سوالی است که خیلی از افراد از خود می پرسند؟

چطور به جمع میلیونرها بپیوندید ؟ این سوالی است که خیلی از افراد از خود می پرسند؟

جورج کامل، یکی از مجریان برنامه «نمایش رمزی»، یک ویدیوی درباره افزایش تعداد میلیونرها منتشر کرده است. به گفته کامل، این جهش بواسطه جهش بزرگ در بازار سهام در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ است که در آن مارکت S&P 500 بزرگترین افت سالانه خود را که از سال ۲۰۰۸ ثبت کرده بود ، تقویت شده است.

۸+۸+۸ قانون موفقیت

همیشه گفتن راحتر از انجام دادن است. کار، خانواده، سلامتی و اهداف شخصی ما با هم رقابت می کنند. یافتن هماهنگی بین این اولویت ها یک چالش همیشگی است.

به همین دلیل است که قانون ساده و در عین حال موثر ۸+۸+۸ زندگی هزاران نفر را متحول کرده است. اختصاص ۸ ساعت به کار، وقت شخصی و استراحت باعث می شود تا انگیزه و موفقیت پایدارتر قابل دستیابی باشد. اجرای این قانون مستلزم تغییر در طرز فکر، تاکتیک های عملی برای هر حوزه زندگی و سازگاری با سبک زندگی شما است. بازدهی در سلامت روان، بهره وری، و تحقق بلندمدت آن را تبدیل به یک تغییر بازی ارزش کاوش می کند. در ادامه بخوانید تا بدانید چگونه قانون ۸+۸+۸ می‌تواند باعث بهبود پایدار زندگی شما شود.

۷ راه برای غلبه بر ترس از شکست

راه برای غلبه بر ترس از شکست

وقتی روی پروژه ای تلاش می کنید، و به افراد زیادی در مورد آن صحبت میکنید و شب ها بی خوابی می کشید و در تلاش هستید مسیر موفقیت را سپری کنید، شکست می تواند کوبنده باشد. اما اگر دائماً از نتیجه منفی می ترسید، نمی توانید به هدف خود برسید.

ممکن است شغل رویایی خود را از لیست اهداف خود خط بزنید چون با وجود شکست، تلاش بی معنی خواهد بود. ممکن است به یک رابطه امیدوارکننده پایان دهید زیرا اگر رابطه به خوبی پیش نرود از درد پس از جدایی می ترسید. در هر دوی این موارد، با ایجاد یک نتیجه بد می تواند شما را از دنبال کردن اهدافتان باز دارد.

چه در محل کار باشد چه در زندگی، طبیعی است که نگران این باشیم که آیا همه چیز درست می شود یا خیر. اما در واقع، طبق نظرسنجی که روی بیش از ۱۰۰۰ نفر انجام شد، مردم بیشتر از اینکه از عنکبوت ها، تنها ماندن در خانه و حتی ارواح می ترسند از شکست خوردن می ترسند.

اما اگر به ترس اجازه دهید به شما غلبه کند می تواند شما را ناتوان کند. مهم است که مراقب ترس‌های خود باشید تا تأثیر منفی بر زندگی شما نداشته باشند.

در ادامه روش هایی وجود دارد که به شما کمک میکند بر ترس از شکست غلبه کنید.

بهترین عبارت های تاکیدی برگفته از کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول شین

فلورانس اسکاول شین (انگلیسی: Florence Scovel Shinn؛ ۲۴ سپتامبر ۱۸۷۱–۱۷ اکتبر ۱۹۴۰) هنرمند اهل ایالات متحده آمریکا بود که در سال‌های میانی عمر خود تبدیل به یک معلم مذهبی تفکر نوین و نویسندهٔ متافیزیک شد. در محیط‌های تفکر نوین، شین به خاطر کتاب اولیه‌اش «بازی زندگی و چگونگی بازی کردن آن» (۱۹۲۵) شناخته می‌شود.

فلورانس اسکاول شین فلسفه خود را به این صورت بیان می‌کند:نیروهای نامرئی همواره برای انسان کار می‌کنند که همیشه خودش رشته‌ها را می‌کشد، اگرچه انسان از این موضوع آگاه نیست. اما به دلیل قدرت ارتعاش کلمات، هر چه انسان بیان می‌کند، شروع به جذب آن می‌کند.— بازی زندگی، فلورنس اسکوول شین

اپدیت مقاله: چگونه ذهنیت افراد ثروتمند را داشته کنیم ؟

افراد ثروتمندان از نظر عادت با بقیه افراد جامعه چه تفاوت هایی دارند؟ پس از مطالعه ۲۳۳ فرد ثروتمند و ۱۲۸ فرد فقیر به مدت پنج سال، توماس کورلی، حسابدار و برنامه ریز مالی، عادات موفقیت روزانه افراد ثروتمند را در کتاب خود به نام عادات ثروتمندان: عادت های روزانه افراد ثروتمند و موفق کشف کرد. از ۲۳۳ میلیونر، ۱۷۷ نفر خودساخته بودند و ۵۶ نفر از آنها پول خود را به ارث برده بودند.

برنده شدن در قرعه کشی

تأکیدات آلبوم ذهن خوداگاه و ناخودآگاه شما را با هم هماهنگ میکند و توانایی تجسم شما را برای برنده شدن افزایش میدهد .با این آلبوم ذهن شما کاملا با هدف برنده شدن هماهنگ خواهد شد و عمیقا برای پیروز شدن در قرعه کشی اعتقاد پیدا خواهید کرد.

انتشار مقاله: چگونه در شرایط سخت به خدا اعتماد کنیم؟

اعتماد به معنای باور قابل اطمینان به، حقیقت، توانایی یا قدرتی بالاتر از قدرت خودمان است. بنابراین، وقتی صحبت از اعتماد به خدا می شود، به معنای ایمان به قابل اطمینان به، کلام او، توانایی و قدرت او است. کتاب مقدس می گوید که خدا نمی تواند دروغ بگوید. او همیشه به وعده هایش عمل می کند و اینکه او شما را دوست دارد و خیری برای شما در نظر گرفته است. توکل به او به این معناست که آنچه را که او در مورد خودش، درباره جهان و درباره شما می گوید، درست است.

آپدیت مقاله: چطور قانون مقاومت را شکست دهیم؟

آیا وقتی سعی می کنید خواسته های خود را آشکار کنید و هیچ اتفاقی نمی افتد احساس ناامیدی می کنید؟

به نظر می رسد که یک نیروی نامرئی و بیرونی وجود دارد که به ما فشار می آورد و خواسته های ما را از ما دور میکند، اما در واقع مقاومت از درون می آید.

برای از بین بردن مقاومت ها، باید به درون نگاه کنید تا بفهمید چرا مانع رسیدن به خواسته های خود می شوید. شما باید با تغییر باورهای قدیمی مخرب و رها کردن وابستگی به نتیجه، قدرت خود را پس بگیرید. سپس با انجام اقدامات الهام‌آمیز و یافتن شواهد از قبلاً نشان داده شده اقدام کنید.

انتشار محصول : مراقبه نور

آیا در زندگی خود مشکلات جسمی دارید و احتمال می دهید به دلیل انسداد انرژی باشد؟

آیا بدون اینکه بفهمید چرا به سمت احساسات و واکنش های منفی گرایش دارید ؟

آیا می خواهید از نظر جسمی و عاطفی سالم و متعادل باشید، و روابط عالی با دوستان خود ایجاد کنید؟

اگر اینطور است از این مراقبه قدرتمند برای بازگرداندن تعادل به بدن، ذهن و روح خود استفاده کنید – هر ۷ مرکز چاکراها را باز ، درمان و متعادل کنید و به یک رابطه هماهنگ با خود و جهان برسید.

انتشار مقاله : چطور خواسته خود را متجلی کنیم؟ باید و نبایدها

جلی خواسته ها چیست؟

تجلی، به معنی تجربه چیزی است که می خواهید احساس کنید – و سپس زندگی و باور به آن تجربه به طوری که بتوانید آن را به صورت فیزیکی خلق کنید.

می‌توانید برای جذب هر چیزی که می‌خواهید را تجلی کنید، خواه یک تجارت موفق، سلامتی بهتر، یک رابطه یا حتی یک شی مادی.

گاهی اوقات ما چیزهایی فراتر از رویاهایمان آشکار می کنیم. بنابراین هنگام تجلی، مهم است که برای احتمالاتی که ممکن است رخ دهد اماده باشید. زیرا وقتی با انرژی محبت آمیز کیهان هماهنگ می شوید، هیچ محدودیتی برای آنچه می توانید جذب کنید وجود ندارد.

آپدیت مقاله : هفت بعد ذهن

بعد اول درون چیزهایی است که نمی توانید ببینید یا لمس کنید. داخل یک تکه میوه بعد اول است. بیرون یا سطح میوه بعد دوم است. درون بدن فیزیکی، زمین، یک درخت و یک سنگ – اینها همه در بعد اول قرار دارند. برای بیرون آوردن بعد اول، به سادگی میوه را باز کنید. بخشی که قبلاً دیده نشده بود و دست نخورده بود اما اکنون قابل مشاهده و محسوس است که به بعد دوم آورده شده است.

هفت بعد ذهن

هفت بعد ذهن- نقشه هستی و آگاهی

ساتگورو سیوایا سابرامونیاسوامی(سیوایا سابرامونیاسوامی یک رهبر مذهبی هندو آمریکایی بود که توسط پیروانش به گورودوا معروف بود. سوبرامونیاسوامی در اوکلند کالیفرنیا به دنیا آمد و در جوانی هندوئیسم را پذیرفت)، آگاهی را به هفت دسته تقسیم می کند که از درشت تا بسیار ظریف شامل می شود. دو مورد اول وجود فیزیکی را توصیف می کنند – درون و بیرون اشیا. بعد سوم سطح هوشیاری طبیعی بشر است که شامل افکار و احساسات درباره زندگی خود و دیگران است. بعد چهارم تا هفتم را می توان به عنوان قلمروهای درونی، عرفانی یا بالاتر آگاهی توصیف کرد. آنها در همه چیز هستند اما برای دسترسی مداوم به آموزش و تمرین نیاز دارند. این مقاله منحصر به فرد در ارائه راهنمایی در تلاش های ما برای دسترسی به حالات درونی آگاهی مفید است.

آیا واقعاً فقط از ۱۰ درصد مغز خود استفاده می کنیم؟

در نهایت، تصور اینکه انسان تنها از ۱۰ درصد از مغز استفاده میکند نه تنها نادرست، بلکه نامربوط است.ذهن فوق‌العاده انعطاف پذیر است و می‌تواند زمانی که منطقه‌ای از بین می‌رود یا آسیب می‌بیند، دوباره مسیرهای عصبی جدید ایجاد کند. حتی اگر بخشی از مغز آسیب دیده یا برداشته شود، ذهن می تواند راهی برای کار با حداکثر ظرفیت خود پیدا کند.

ورود به حساب کاربری

ایجاد حساب کاربری جدید